Sezamová semínka
Japonský špenátový salát Hourensou no goma-ae
Jednoduchý a zdravý recept pro milovníky japonské kuchyně.
73
2
Jak správně připravovat semínka a ořechy
Většina lidí konzumuje oříšky a semínka nevhodným způsobem. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat...
Hlavní jídla
klub
10
7
Pečený celer na voňavém fazolovém krému
Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...
4
2
Inkoustové špagety
Inkoustové špagety jsou běžně připravovány s inkoustem ze sépie. Vyzkoušejte tuto verzi, kde špagetám dodá barvu černá tahini pasta. Vločky nori dodají vůn...
Zdravé recepty
klub
7
4
Bezlepkové krekry s mákem a sezamem
Pokud chystáte pohoštění, pak jsu tyto krekry ideální volba. Jsou bez lepku a nezaberou příliš času. Skvěle se hodí jen tak samotné nebo i k různým dipům a...
Veganský parmazán
Jednoduchý recept na veganský parmazán, kterým si můžete vylepšit omáčky, saláty, pomazánky a podobně.
12
19
Pikantní zimní tempeh s černými nudlemi
Co myslíte, může se člověk zamilovat do tempehu, sečuánského pepře či shiitake? Za nás rozhodně ano. Ochutnejte toto lahodné asijské jídlo, které je za pou...
Hlavní jídla
klub
17
8
Tofu špízy
Recept, který voní po rozmarýnu a jehož příprava je velmi rychlá. Výsledek nejen, že krásně vypadá, ale hlavně je to výborné.
7
10
Pomerančová omáčka s ječmenem a tofu
Toužíte po změně? Chcete na talíři novou chuť? Něco exotického? Pak určitě vyzkoušejte tento recept!
11
3
Jáhlová kaše s pečenou řepou a černou čočkou
Když se kouknete na ingredience asi nebudete mít chuť se do toho receptu pustit. Jedna porce a tolik věcí! Ale bez práce nejsou koláče a tahle kaše je fakt...
13
1
Kongnamul Muchim pikantní verze
Tento rychlý recept můžete využít v kuchyni jak je libo. Jako přílohu nebo jako salát. Zkuste třeba s tofu a nudle k tomu.
6
12
Sečuánská miska
Pikantní a velice voňavé, lehké asijské jídlo, ve kterém využijeme letní zeleninu.