Domů > O nás > Pochvaly

Upravil se mi tlak, cholesterol i astma (v 73 letech)

Proda4: Dobrý den, patřím sice k začátečnicím ve stravování JJ, ale již delší dobu jsme se snažili stravovat tzv. zdravě. O stravování JJ mě informovala dcera a tak jsem se přihlásila do jarní očisty a jsem NADŠENA!!!!!!!!!! Jídlo mi moc chutná, (většinu ingrediencí jsem neznala a nepoužívala) a miso polévka ráno nám (přidal se i manžel) přímo učarovala. Během 3 týdnu, kdy jsem se začala stravovat podle jídelníčku pro pokročilé se mi upravil krevní tlak, zlepšil se můj stav s astmatem, upravil se cholesterol. Neužívám léky na cholesterol ( osvědčil se mi cholesten- výtažek s fermentované červené rýže. hlavně je bez statinu). Asi patřím patřím mezi starší účastnice (73 let) a je vidět, že je možné začít v každém věku. Jsem opravdu ráda, že jsem se do programu zapojila a přeji všem ať vydrží. Já se budu taky snažit. Moc Vám Evi děkuji za krásné a přehledné stránky, rady a vynikající recepty. Zdraví Daniela

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...