Domů > Magazín > Blog

Vánoce, Vánoce přicházejí…

Ne, nezbláznila jsem se, vím, že je léto, však venku je 30°C. Ale já si připadám jako Ježíšek, když v průvanu balím výhry pro naše nové hrdinky a hrdiny. Balící papír mi vlaje ve větru a já si broukám koledy :-)

Dárky už jsou na cestě

Hotovo. Jeden dárek není zabalený, protože ho budu předávat osobně – jedna výherkyně bydlí nedaleko. Svět je malý, že?

Dárky od Traminalu jsem zabalila a odvezla na poštu. Doufám, že k vám doputují dříve než mě knížka, kterou jsem objednala v únoru a která dorazila v dubnu. Prý kvůli covidu mají málo doručovatelek.
Výhry putují do Domažlic a Domaželic (také jste netušili, že máme Domaželice?), Příbramy, Litoměřic, Sezimova Ústí, Ondřejova, Záchlumí, Ostravy, Prahy a jeden až do Bratislavy.

Knížky přijdou v druhém kole

Knížky pošle přímo vydavatelství Anag, takže výhercům přijdou balíčky dva. Nelekejte se tedy, vy kdož jste vyhráli, že v prvním balíčku nebude všechno, co jste se dočetli, že jste vyhráli.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Ještě jednou všem výhercům gratuluji, hlavně k těm výsledkům, kterých dosáhli.

Užijte si výhry!

Eva

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...
klub
7
4

Polévka Kinpira – léčivá síla kořenů

Polévka Kinpira je velmi posilujícím pokrmem. Spojuje v sobě sílu kořenové zeleniny a teplo dlouhého vaření, které působí hluboko do těla. Pomáhá posílit k...
115
28

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

5 TOP těst na štrúdl plné chutí a inspirace! Od celozrnného a pivního až po listové a bezlepkové těsto. Přidejte kreativní náplně jako ořechovou, švestkovo...
klub
42
13

Jaký je rozdíl mezi eliminací a nemocí?

Kdy se jedná o detoxikační symptomy a kdy o nemoc? Proč se v našem těle daří kvasinkám, plísním, parazitům? Jak strava ovlivňuje vznik rýmy, kašle, bronchi...