Domů > O nás > Pochvaly

Vaření mě začalo bavit (Klára)

Klára: Po prvních dvou dnech vaření, musím říct, že mě baví! Předtím jsem vaření neměla ráda a otravovalo mě. A teď, sice zatím po dvou dnech, je to super. Jsem zvědavá na zítřejší první pracovní den, kdy vařím ráno, tak uvidíme, zda budu stále nadšená. :) Jen jsem neodhadla co znamená kousek, a tak jsem dneska obědu uvařila hodně, tak pro dva. A nevím, co s ním. Baví mě i zeleninový vývar, ta rychlost! :-)

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Šalotky na tamarindu a kokosu

Recept pro milovníky indické kuchyně. Vyzkoušejte ho a dejte vědět, jak vám chutnal. Zkusit si připravit doma recepty je někdy jediná možnost, jak navštívi...

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.
147
22

Černé potraviny posilují ledviny. Víte, které to jsou?

Pokud jste si pročetli materiály na zimu, narazili jste na informaci, že v zimě se mají pro posílení ledvin na talíř dostat tmavě modré až černé potraviny....
61
24

Unavená? Posilte v zimě ledviny!

Biologická zima je tu. Je proto chytré upravit jídelníček, pitný režim, používání soli a tuků, změnit způsob vaření a životní styl, abychom si zimu a blíží...

Psychické zdraví a 3 nejdůležitější zásady péče o něj

Psychická hygiena, stejně jako ta fyzická je nezbytnou součástí zdraví. Tak jako si každý den čistíme zuby nebo myjeme ruce, bychom měli věnovat pozornost ...

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...