Domů > O nás > Pochvaly

Vaření mě začalo bavit (Klára)

Klára: Po prvních dvou dnech vaření, musím říct, že mě baví! Předtím jsem vaření neměla ráda a otravovalo mě. A teď, sice zatím po dvou dnech, je to super. Jsem zvědavá na zítřejší první pracovní den, kdy vařím ráno, tak uvidíme, zda budu stále nadšená. :) Jen jsem neodhadla co znamená kousek, a tak jsem dneska obědu uvařila hodně, tak pro dva. A nevím, co s ním. Baví mě i zeleninový vývar, ta rychlost! :-)

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Špagety s daikonem, čínským zelím a řasou nori

Pokud máte také rádi fusion recepty, vyzkoušejte tuhle čínsko – italskou dobrotu. Nebojte se v kuchyni experimentovat. V kuchyni, alespoň v té mé, ne...
123
15

Biologická zima už je tu!

Biologická zima začíná v půlce listopadu. A protože zima patří k energii vody, jsou v tomto období nejvíce zranitelné ledviny a močový měchýř. Oba orgány j...

Už jste vysadili česnek?

Česnek je oblíbenou cibulovitou zeleninou, pěstuje se u nás velmi hojně. Na výběr máme z mnoha odrůd s odlišnými vlastnostmi.

Síra – minerál krásy

Přestože je síra třetím nejhojnějším minerálem v našem těle, věnuje se jí poměrně málo pozornosti. Víte například, proč se jí přezdívá minerál krásy? A v j...

Podzimní kaše s pečenou zeleninou

Lahodná rýžová kaše s vynikající pečenou zeleninou, která vás potěší a v chladných dnech i příjemně zahřeje. Ideální také jako zdravá snídaně.

Lahodný salát z daikonu s kysaným zelím a fazolemi

Když potřebujete rychle připravit něco lehkého, výživného a přitom osvěžujícího, tenhle salát je ideální volba. Kombinace daikonu, kysaného zelí a fazolí k...