Domů > O nás > Pochvaly

Všímám si na sobě spousty pozitivních změn (Eva)

Eva: Váha a míry stabilní, ale kdybych ty předchozí dva měsíce aspoň trochu nezměnila jídelníček, myslím, že by šla váha nahoru, protože moje pohybová aktivita šla prudce dolů. Ale všímám si jiných změn: výrazně lepší stav pleti, vlasů, zmizely kruhy pod očima, jaro jsem prožila v zásadě bez antihistaminik. A dost jsem oživila a proměnila jídelníček. Takže další úkol je udržet si ho alespoň ve stávající podobě i v běžném pracovním rytmu! Největší radost mám asi z toho, že jsme se naučila vařit jídla, která mi při “zdravé stravě” typově chybí, ale nedělají mi dobře: pomazánky, koláče, omáčky. Ve spíži mám najednou pět druhů mouky a umím si poradit s tím, kam kterou použít a výsledek odpovídá tomu, co jsem měla v plánu. A taky jsem se zbavila paniky z toho, že nemůžu vařit jinak, když nemůžu sóju a oříšky. Chuťově to vůbec ničemu nevadí, čas od času si dám nějaké šťastné maso nebo ovčí sýr. A vůbec mi nechybí máslo, čokoláda, sladkosti … jo, a taky mě přestala pálit žáha. Tak schválně, jak to bude dál :-)

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

První máj – čas otevřených srdcí

První máj je tradičně spojený s láskou, přírodou a novými začátky. Udělejme si v dnešním dni čas pro malé zastavení, chvíli, kdy se zaměříme na to, co je v...
21
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
10
3

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Jarní kroupy

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který voní jarem. Pokud máte vařené kroupy a fazole, budete mít toto jídlo na stole během chvilky.

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
47
9

Popenec v kuchyni a v domácí lékárničce

Neprávem zapomenutý pomocník našich prababiček. Jak ho poznat, kdy ho sbírat a jak s ním kouzlit v kuchyni?