Domů > O nás > Pochvaly

Vyřešilo se plno mých zdravotních problémů

Krizoak: Ráda bych vyjádřila obrovské díky Evičce a celému týmu za bez nadsázky mateřskou péči o každého, kdo se připojil. Vyřešilo se plno mých zdravotních problémů, srovnalo zažívání i psychická pohoda, zhubla jsem 6,5 kg. Sice jsem o svátcích trochu hřešila a něco málo mám zpět, ale to nevadí, to je jen potvrzení toho, že takhle už ne. Už teď se těším na jarní očistu těla, duše i domova, třeba to na jaře půjde líp, když už aspoň trochu vím, jak na to.
Moc, moc díky za všechno a ať se v novém roce všem daří. Díky, že jsem se mohla zúčastnit.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
26

Jak nahradit v receptech vejce

Nejčastějším problémem při přechodu na rostlinnou stravu je právě vejce. Čím ho nahradit v buchtách, palačinkách a karbanátcích? Jak udělat míchaná vajíčka...

Domácí houbové koření z bedly

Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...

Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky

Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...

Rizoto na balzamiku

Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
188
35

Ajurvéda tělem i duší jogínky Ivony

Jak ajurvédu skutečně žiji a proč ji mám tak ráda? Jaké největší nesmysly a chyby se objevují o ajurvédě v médiích? Praktické rady, tipy a doporučení pro k...
54
19

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...