Domů > O nás > Pochvaly

Za dva týdny 3 kila dole a ohromně se mi zlepšilo zažívání (Mariana)

Mariana: Moc děkuji za skvělý kurz. První týden jsem byla v úplné euforii, měla jsem pocit, jak kdybych byla na dovolené, kde mi úžasně vaří! Ty recepty byly zajímavé a kurz skvěle vymyšlený. Přiznám se, že jsem hodně improvizovala, ne že bych porušovala hlavní principy, spíš že jsem se úplně neřídila tím, který den mám co vařit. Zatím jsem za ty dva týdny zhubla 3 kila a 5 cm v pase a 7 přes prsa. Polévky k snídani mi přijdou skvělé. Občas prostřídám polentou. A ohromně se mi zlepšilo zažívání, bývala jsem nadýmací typ se sklony k zácpě, to se v posledních dvou týdnech úplně vypařilo. Ještě jednou moc díky!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

37
2

19 tipů na jídla s růžičkovou kapustou

Máte rádi kapustičky a už nevíte, jak je v kuchyni použít, anebo naopak je rádi nemáte, ale chcete jim dát ještě šanci? Zkuste některý z našich oblíbených ...
Dorty
klub
30
7

Makový dortík s jablky a tofu krémem (bez lepku)

Překvapte rodinu tímto dezertem, který je laděný do podzimních chutí a neobsahuje lepek, cukr a ani mléko. Tento dortík je sice trochu pracnější, ale výsle...

Cajun pasta

Vynikající, krémová a rychlá omáčka na těstoviny. Na přípravu tohoto jídla potřebujete jen pár ingrediencí a budete ho mít na stole během chvilky. Skvělé j...

Chalupářská bašta

Recept na rustikální, chalupářské, podzimní jídlo. Tento mix barev a chutí typických pro toto roční období si určitě zamilujete.

Sázavské kimchi – jednoduchý recept z lokální zeleniny

Máme rádi snadné recepty z lokálních surovin. Tohle je náš oblíbený recept na kimči. Můžete si ho snadno obměnit podle toho, co právě dozrává u vás.

Sázavská kimchi pasta

Nemáte ingredience na klasickou kimči pastu? Sáhněte po tom, co máte doma! Upravili jsme klasické recepty na kalifornskou kimči pastu a vznikla naše vlastn...