Domů > O nás > Pochvaly

Za těch pár korun za kurz jsem dostala nálož informací

Vlasztovka: Přesto, že podle stránek JJ jím už od jara, kurz byl pro mne velmi užitečný. Utřídila jsem si spoustu informací, které se mi často pletly nebo jsem je nechápala úplně správně. Musela jsem si hodně doporučení upravit ke svému zdravotnímu stavu, ale zjevně se mi to docela podařilo, protože jsem za tyto dva měsíce přibrala víc než kilo a to je pro mne megaúspěch!
Moc děkuji Evče za podporu a to obrovské množství práce, které do kurzu vložila. Za těch pár korun jsem čekala pár obecných rad a dostala nálož báječně utříděných a zpracovaných informací.
Už teď se těším na jarní očistu.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...
49
19

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...