Domů > O nás > Pochvaly

Jste všichni tak milí, díky za podporu!

Annakrata: Jste všichni tak milí, já myslela,že moje zážitky by mohly být povzbuzením těm co to máte taky, ať již z jakýchkoliv důvodů, těžší a zatím se obrovského povzbuzení dostalo mě. :-) Takže Vám moc děkuju, vážně mě to zahřálo na duši a z vašich povzbuzení a pochval už žiju dva dny:-). Já si doteď všímala spíš toho, co se mi ještě nedaří a vy jste mě všechny přiměly si zrekapitulovat všechno co se mi už podařilo! Tímto moc děkuji také Evě a Helče, že takový prostor ke sdílení a podpoře existuje. Ta podpora je fakt důležitá, ani nevíte jak!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Skořicová dýně

Netradiční recept z dýně pro milovníky chuťových kontrastů a pro všechny kdo se nebojí trošku v kuchyni odvázat od klasických chutí.
klub
35
5

Pečivo při celiakii, HITu a intoleranci lepku

Jaké pečivo je vhodné pro celiaky a lidí, kteří nemohou lepek? A jak je to s pečivem při histaminové toleranci? Jaký typ kvásku použít při různých zdravotn...

Špagety se “sýrovou” omáčkou

Jednoduchý a rychlý recept pro všechny příznivce těstovin. Chutné lehké jídlo, které budete mít rychle na stole a pochutná si na něm celá rodina. Recept je...
111
6

Spolu u stolu – hradecké setkání v Bazalce

Jako sardinky ale šťastní. Tak jsme se cítili na setkání v Hradci Králové. A co náš čeká příště a jaké chystáme novinky?

Fazolová omáčka s mangoldem

Omáčka z červených fazolí se skvěle hodí k obilovinám, stejně jako náplň do palačinek, tortill nebo k plackám. Může být i alternativou k pečivu, zejména v ...

Quinoa s pečenou bylinkovou řepou

Pokud máte rádi červenou řepu, zkuste jí v této kombinaci. Jednoduchý talíř, s čerstvými bylinkami a quinoou.