Ingredience
  • 250 g uzeného tofu
  • 1 lžíce rostlinného másla nebo kokosového oleje
  • 1 lžička olivového oleje
  • 300 gramů brambor – topinambury, batáty
  • 1 snítka tymiánu
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 150 g hrášku
  • 150 g mrkve
  • 1 středně velké rajče
  • lžička soli

Postup

  1. Nejprve na pánvi zpěníme rostlinné máslo s trochou olivového oleje.
  2. Přidáme bylinky: rozmarýn a tymián, aby pustili chuť, dále na kostičky uzené tofu, které opékáme dozlatova.
  3. Brambory, které jsme si předem předvařili na větší kostky a nechali odpočnout vhodíme do pánve a 5 minut opékáme.
  4. Na závěr přidáme jedno nakrájené rajče, hrášek s mrkví a za promícháváme cca 10 minut.
  5. Odstavíme od plotny, přidáme lžíci rostlinného másla a jen zamícháme a můžeme podávat, např. s kyselou okurkou nebo nakládanou řepou.

Jste unavená a vyčerpaná? Posilte v zimě ledviny

Nastartujte imunitu a vyhněte se nemocem.

Je to snadné. Zjistěte, jak na to.

Stáhnout ZDARMA

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekSytá a rychlá snídaně: miso polévka a kaše 2v1
Další článek5 mýtů o zdravé výživě, kterým už konečně přestaňte věřit