Lenka W.: DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI – změnil se nám život díky Jíme Jinak, mění se nám postavy, lepší se zdraví…
PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Lenka W.: DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI – změnil se nám život díky Jíme Jinak, mění se nám postavy, lepší se zdraví…
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Já používám mouku na krmení kvásku T1 bio. Cenově se vyplatí a funguje perfektně.
Moc dobrá a rychlá polívka, přidala jsem ještě čerstvý fenykl a kousíček květáku, posypala čerstvým orgánem. S krutonky z kváskoveho ořechoveho chleba chutnala báječně 😋❤️
Vierko zlatá, od tebe pochvala obzvlášť těší ❤️,jsi moc šikovná, zásobuješ nás tolika skvělými recepty, děkuji za ně 🥰🥰🥰 Peču žitné chleby už pár let, každý je ale jiný🫠kvásek si žije vlastním životem a dělá si prakticky to,co chce zrovna on😄 dala jsem ho do rolády dost,kolem 90g, na zitný kvásek je to dost. Potřebovala jsem za 5 hodin od zamotání péct a ještě by to hodinku chtělo,ale v rámci večeře jsem ho potřebovala dát už péct. Lednicove kynuti bude příště, až ji budu dělat za 14 dnů na květinový ples. Chtěla bych zkusit i lievito madre, zkusím si předělat zitny kvásek na lievito, jen si na to chci na eshopu koupit nějakou italskou mouku, mletou na kamení. Poradíš prosim, jaký druh mouky by byl na lievito nejvhodnější?😘
Miško, opravdu klobouk dolů. Poradila sis moc dobře i se žitným kváskem. Prostě je vidět, že v kuchyni se umíš otáčet 👍👍. Chléb je prvotřídní opravdu výstavní máš můj potlesk.
Buďte první, kdo napíše komentář