Domů > Magazín > Blog

Dnes o půlnoci zavíráme vstup do Jarní očisty

letošní program Jarní očisty už je v plném proudu. Dnes o půlnoci končí přihlášky a právě proto píšeme. Pokud zatím váháte a přitom vás to láká, máte právě teď poslední příležitost!

A jak to v Jarní očistě aktuálně vypadá?

  • Veronika: Ahoj, tak první týden bez masa byl úplně v pohodě – ač jsem se bála, že na mě postupné vyřazování bude málo přísné a nebudu hubnout tak mám kilo a půl dole a je to hodně viděthubnu přesně tam, kde chci a kde mi ty podzimně-zimní špeky vadily! takže mám obrovskou radost – nestresuju se vařením obědů, večeře se mnou většinou jí i 4letý syn – další důvod k radosti :-) nakličuju řeřichu a baví mě procházky a jak je už hodně cítit jaro. Obvyklá únava nepřichází, dokonce se musím nutit chodit včas spát, jinak bych bděla klidně přes půlnoc. takže děkuju a těším se na další radosti!
  • Estellka: Pripojila jsem se pozde, ale prece… :-) Vzdyt ja uz bych si to bez Vas neumela ani predstavit, Evi a Heli (a Romane).. :-) Jsem stastna, ze jsem tu s Vami!!! :-) Uz ted se nemuzu dockat, jak se zase priucim necemu novemu!!  :-) MOC Vam fandim.. s laskou Estellka
  • Janapelka: Mám velkou radost, že si už s manželem na těchto jídlech pochutnáváme oba, dokonce jsme měli asi před 2 týdny maso a vůbec mu nechutnalo, že prý by si radši dal fazole nebo něco.

Tak vidíte, jde to s radostí a první úspěchy jsou tu! :-) Zvládnete to také!


Jarní Očista 2017 – Letos nově s online vařením!

 

Naskočte do Jarní očisty

 

 

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

nelinka61
19. 3. 2017

Evi,děkuji za odpověd,už jsem to vyřešila.

Chtěla jsem se zeptat,kde se dá sehnat ta šikovná rozptylka,co měla Eva ve videoreceptu. Dneska jsem dělala pomazánku z porku,tofunézy a uzeného tofu,mame ji moc rádi. Taky se manželovi povedl užasný pikls z tuřínu,mrkve a červené řepy.

Ukázat další komentáře