Domů > O nás > Pochvaly

Dodáváte mi odvahu zkoušet nové

Magda: Přidávám se k ostatním Evičko, moc děkuji za videa, jsou úžasná a vždy mi dodají odvahu zkoušet něco nového, vždy ve videu objevím neobjevené a moc mi to pomáhá. Včera jsem podle videa vařila polévku, výtečná… mňam mňam :-) Leckdy člověka napadnou nové variace, ale tahle polévka je zase úplně jiná a určitě bych tyto suroviny sama neskloubila, takže díky, díky, díky. Manžel a starší syn polévku v pohodě snědli, mladšímu jsem tam nedala zelí (ochutnal ode mně a nechtěl ho tam) a snědl půlku porce. U Kubíka je to velký úspěch, potřebuje vždy více času než si zvykne na nové jídlo :-) K dnešnímu obědu uvařím fazole na paprice, sloní fazole jsou vynikající, mám co dělat, abych je nesnědla dřív než budu vařit :-) Evičce i Helence jsem nesmírně vděčná za vše možné i nemožné, ovšem uvařit si luštěninu či obilovinu i na druhý den a skloubit tak recepty… to je zkušenost nad zlato, neuvěřitelná pomoc, úžasný nápad…. takže, děvčata, z celého srdce vám děkuji za vše co pro nás s láskou děláte, díky, díky, díky.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Jana.Písaříková
12. 4. 2019

Dobrý den, chtěla jsem vám poděkovat, za nápady a hlavně recepty na jiná jídla. Od ledna jsem v důchodu a tak jsem si řekla co to nevyzkoušet. Přihlásily jsme se s dcerou. Začala jsem už týden předem omezením masa a pak najela na jarní očistu. Nejenom že jsem se ve svých 60 ti letech učila vařit a kombinovat potraviny naplnilo mi to i denní program, ale hlavně, včera(takže po šesti týdnech) jsem si přinesla výsledky krve od lékaře hodnoty klesly jak u cholesterolu, glykemii tak i další hodnoty vykazovaly snížení. Váha je nižší o 4,5 kg. Není co dodat, takže díky.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.

Likérová špička jinak

Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...
klub
61
8

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...

Pečené cibulové květy

Tyto cibulové květy budete mít raz dva připravené, na talíři nadělají spoustu parády a navíc skvěle chutnají.