Domů > O nás > Pochvaly

Dodáváte mi odvahu zkoušet nové

Magda: Přidávám se k ostatním Evičko, moc děkuji za videa, jsou úžasná a vždy mi dodají odvahu zkoušet něco nového, vždy ve videu objevím neobjevené a moc mi to pomáhá. Včera jsem podle videa vařila polévku, výtečná… mňam mňam :-) Leckdy člověka napadnou nové variace, ale tahle polévka je zase úplně jiná a určitě bych tyto suroviny sama neskloubila, takže díky, díky, díky. Manžel a starší syn polévku v pohodě snědli, mladšímu jsem tam nedala zelí (ochutnal ode mně a nechtěl ho tam) a snědl půlku porce. U Kubíka je to velký úspěch, potřebuje vždy více času než si zvykne na nové jídlo :-) K dnešnímu obědu uvařím fazole na paprice, sloní fazole jsou vynikající, mám co dělat, abych je nesnědla dřív než budu vařit :-) Evičce i Helence jsem nesmírně vděčná za vše možné i nemožné, ovšem uvařit si luštěninu či obilovinu i na druhý den a skloubit tak recepty… to je zkušenost nad zlato, neuvěřitelná pomoc, úžasný nápad…. takže, děvčata, z celého srdce vám děkuji za vše co pro nás s láskou děláte, díky, díky, díky.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Jana.Písaříková
12. 4. 2019

Dobrý den, chtěla jsem vám poděkovat, za nápady a hlavně recepty na jiná jídla. Od ledna jsem v důchodu a tak jsem si řekla co to nevyzkoušet. Přihlásily jsme se s dcerou. Začala jsem už týden předem omezením masa a pak najela na jarní očistu. Nejenom že jsem se ve svých 60 ti letech učila vařit a kombinovat potraviny naplnilo mi to i denní program, ale hlavně, včera(takže po šesti týdnech) jsem si přinesla výsledky krve od lékaře hodnoty klesly jak u cholesterolu, glykemii tak i další hodnoty vykazovaly snížení. Váha je nižší o 4,5 kg. Není co dodat, takže díky.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
163
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
170
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...