PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Už tisíce let vyvíjí člověk snahu o vylepšení svého životního prostředí a o lepší využití jeho darů. A tak mnohá domácí zvířata a naprostá většina zemědělsky využívaných rostlin jsou produkty zušlechťovacího procesu. Na tom jistě není nic špatného – kdyby bylo, lidstvo už by dávno vyhynulo. Namísto toho se ale těšíme už stovky let ze zdravých, přírodních, a přitom vyšlechtěných plodin, které zajišťují naše přežití i zdraví.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Míšo, namáčení zahajuje proces klíčení a částečného štěpení škrobů a bílkovin, což usnadňuje trávení. Obiloviny jsou pak méně zatěžující pro žaludek.
Proč se musí slzovka namáčet? Já ji nasypala rovnou do papiňáku a za 15 jsem ji měla hotovou. Je to takto možné, a nebo je nutné dodržet postup namáčení? Děkuji
Buďte první, kdo napíše komentář