PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Už tisíce let vyvíjí člověk snahu o vylepšení svého životního prostředí a o lepší využití jeho darů. A tak mnohá domácí zvířata a naprostá většina zemědělsky využívaných rostlin jsou produkty zušlechťovacího procesu. Na tom jistě není nic špatného – kdyby bylo, lidstvo už by dávno vyhynulo. Namísto toho se ale těšíme už stovky let ze zdravých, přírodních, a přitom vyšlechtěných plodin, které zajišťují naše přežití i zdraví.
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Snad někdo dokáže vysvětlit rozdil. Osobně si myslím, možná se pletu, že mnoho surovin nejsou lokální, a přesto není problém je používat. Pro mě je důležitá sezónnost. Například ten Čajot se v Česku pěstovat dá, ale je neni to běžná plodina.
Po delší době se k nim vracím, chutnají skvěle!😋👍
Buďte první, kdo napíše komentář