Domů > Magazín Zrnění > Téma

Genetické manipulace – úvodník

Už tisíce let vyvíjí člověk snahu o vylepšení svého životního prostředí a o lepší využití jeho darů. A tak mnohá domácí zvířata a naprostá většina zemědělsky využívaných rostlin jsou produkty zušlechťovacího procesu. Na tom jistě není nic špatného – kdyby bylo, lidstvo už by dávno vyhynulo. Namísto toho se ale těšíme už stovky let ze zdravých, přírodních, a přitom vyšlechtěných plodin, které zajišťují naše přežití i zdraví.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Něco na vás leze? 3 tipy, aby se nemoc nerozvinula

Pociťujete lehkou únavu, napětí po těle, možná vás začíná lehce svědit či škrábat v krku nebo občas kýchnete. Je to ten známý pocit: “Nejsem ve své k...

Tofu Oktoberfest

Marinované tofu doplněné skvělou podzimní zeleninou, pohankou a čočkou. Barevné, voňavé a pikantní jídlo vhodné pro podzimní dny.
klub
10
6

Nápoj z mrkve a daikonu: přírodní očista trávení

Tento nápoj je očistný – pomáhá tělu zbavovat se tukových usazenin, snižuje vysokou hladinu cholesterolu a podporuje rozpouštění kalcifikovaných kamé...

Slaný palačinkový dort

Dort z palačinek ocení hlavně malí strávníci a krásně do něj schováte nejrůznější zeleninu či luštěninu. Recept je trošku časově náročnější, ale určitě sto...

Pikantní kari omáčka

Tato jednoduchá omáčka u mého muže naprosto zabodovala! Lehce pikantní pro něj, dýňová kvůli mě. Jedním slovem lahoda.
80
1

Dnes ve 20:00 společně pokračujeme (2. díl) – máš pozvánku?

Záznam včerejšího vysílání je k dispozici. Dnes se podíváme na to, co oslabuje naše střevo, slinivku, slezinu, žaludek, plíce a jak upravit jídelníček.