Domů > O nás > Pochvaly

Okolí si všímá změny a já se cítím báječně

Pcmunoav: Přihlásila jsem se do programu Hubneme do plavek, který mě nadchl natolik, že jsem se následně stala členkou JJ. Když na mě vykoukla nabídka na Podzimní detox, říkala jsem si, že nechci, že před Vánoci nechci plnit další úkoly a správně vařit už přece umím, ale nakonec jsem se přihlásila. A jsem, jak jinak, nadšená. Mám v klidu uklizeno, napečeno, nakoupené a zabalené dárky a hlavně spoustu nových skvělých receptů, které se mnou začíná postupně konzumovat i zbytek rodiny. (Starší dcera, 11 let: “mami, já chci jíst to samý, co ty” :-)). Zmizely letité gynekologické problémy, okolí si všímá změny a kladně ji hodnotí a já se cítím báječně. To hlavní, co tímhle dlouhým psaním chci říct je, že děkuju za to, co děláte, že jsem moc ráda, že jsem Vás objevila a už se moc těším na další program, třeba Jarní očistu :-). Když to technicky zvládnu, pošlu i fotky. (P.S. od léta mám 8 kg dole a chybí mi k vysněné váze 55 kg shodit 1 kg:-)), ubylé cm jsou skoro neuvěřitelné. Ale hlavně, jak už jsem psala výše, cítím se báječně).

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.
51
59

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...