Domů > Magazín Zrnění > Téma

Příběh firmy Monsanto

91 % geneticky modifikovaných osiv vyrábí a vlastní jediná americká firma jménem Monsanto. „V roce 1901 založil pan Queeny ve státě Missouri v USA chemickou manufakturu na výrobu sacharinu. Podle své manželky, Španělky Olgy Monsanto, dal firmě název Monsanto.“

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz

tak to abysme si nakoupili semínka do zásoby, co…??? a doufali, že naše kvalitní semenářské firmy se nenechají koupit…

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

20
20

Jablíčka v kuzu

Jablka uvařená s voňavým kořením a zahuštěná kuzu jsou ideálním dezertem pro chladné dny, kdy je podáváme horká. V letních měsících stačí vychladit a máte ...

Česnekový krém z žampiónů a topinambur

Delikátní česnečka s vůní žampiónů je lahodná a krémová i bez smetany. Tuhle slavnostní polévku servírujeme rádi hostům, kteří vůbec netuší, z čeho se ten ...

Fialové knedlíky

Chcete zdravé, barevné a netradiční jídlo, které zaujme chutí i vzhledem? Vyzkoušejte fialové batátové knedlíky s tempehem a kimchi – měkké, jemně sladké k...

Pečené kaštany

Pečené kaštany jsou asi nejznámější úpravou. Jsou tradicí mnoha vánočních trhů u nás i ve světě a jejich vůně je nezaměnitelná. Doma je můžete udělat snadn...

Čočkové štamprle s jedlou krajkou

Pokud pořádáte nějakou slavnost, párty a chcete připravit pro hosty něco nového, zkuste tento finger food. Čočková pěna je jednoduchá a rychlá a krajka jí ...
kurz
26

Skvělé ceny pro účastníky Podzimního detoxu 2025 jsou připravené

Hurá, Podzimní detox je tu! Těšíme se na každý společný okamžik s naší úžasnou skupinou. Podělte se s námi o své úspěchy a kdo ví, možná ulovíte jednu z kr...