Domů > Magazín Zrnění > Téma

Příběh firmy Monsanto

91 % geneticky modifikovaných osiv vyrábí a vlastní jediná americká firma jménem Monsanto. „V roce 1901 založil pan Queeny ve státě Missouri v USA chemickou manufakturu na výrobu sacharinu. Podle své manželky, Španělky Olgy Monsanto, dal firmě název Monsanto.“

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz

tak to abysme si nakoupili semínka do zásoby, co…??? a doufali, že naše kvalitní semenářské firmy se nenechají koupit…

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Batata Harra jinak

Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rý...
klub
78
30

Rýma: Proč ji máme a jak se jí zbavit u dospělých i dětí

Rýma je nejčastějším onemocněním dětí i dospělých. Co je její hlavní příčinou? Proč se objevuje, jak ji alternativně léčit u dětí, jak u dospělých a jak jí...

Je přírodní kosmetika opravdu to nejlepší pro naši pleť?

Přírodní kosmetika zažívá v posledních letech obrovský boom a na trh přichází také spousta luxusních značek, které se předbíhají v tom, které produkty vypa...

Tibetské momos jinak

Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v Číně, Nepálu, Tibe...

Špagety s daikonem, čínským zelím a řasou nori

Pokud máte také rádi fusion recepty, vyzkoušejte tuhle čínsko – italskou dobrotu. Nebojte se v kuchyni experimentovat. V kuchyni, alespoň v té mé, ne...
128
15

Biologická zima už je tu!

Biologická zima začíná v půlce listopadu. A protože zima patří k energii vody, jsou v tomto období nejvíce zranitelné ledviny a močový měchýř. Oba orgány j...