Domů Téma Aduki

aduki

Adzuki placky

Máte zbytek fazolí a rýže? Pak není nic jednoduššího, než je zkombinovat do těchto skvělých placek. Praktická a rychlá svačinka s sebou.

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Kvašené fazole

Léčebný vývar z fazolí adzuki vaří v lednu kdekdo. Většina z nás potřebuje ledviny posílit. Ale co se zbytky těch fazolí, ptáte se? Já...
Téma: celiak, namáčení, výhonky, Klub Jíme Jinak, řasy, čočka, klíčky, miso, lektiny, lektin, vegetariánské recepty, tempeh, oligosacharidy, plynatost, cizrna, fit strava, adzuki, luštěniny, veganství, bezlepková dieta, děti, česnek, jak začít s luštěninami, bez lepku, luštěniny a nadýmání, klíčení, bez laktózy, mrkev, aduki, nafouklé břicho, kmín, kvašení, luštěniniy, cibule, fitness strava, vegetariánství, bobkový list, ABKM, saturejka, antinutriční látky, vegan, majoránka, jak na luštěniny, kvašené, jak začít jíst jinak, mungo, sezóna zima, rýže, jak na klíčení, svačina, bez sóji, jak klíčit semínka, original JJ, jak vařit luštěniny, celiakie, placky, červená čočka, větry, rychlovka, ledviny, fermentace, stravitelnost, hrách, karbanátky, alergie na mléko, antinutrienty, pečené, začínáme s luštěninami, natto, luštěniny začátečníci, azuki, luštěnina, fazole, obilovina, nadýmání, večeře, puriny, tofu, Kombu, kukuřičná krupice

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?