Alergie na mléko
klub
50
22
Luxusní čokoládové truffles – hotové do 5 minut
Ultra rychlé a hříšně dobré čokoládové truffles, které je hotové během chvilky. Vhodné nejen jako vánoční cukroví, ale také jako bonboniéra nebo zdravé sla...
25
5
Nevinný svařák pro dospělé
To je verze pro ty, co se bez alkoholu ve svařáku prostě neobejdou :-)
68
30
Vaječný koňak bez vajec
Vaječný koňak bez vajec? Přesvědčíme vás, že to jde. A je výborný za tepla i za studena.
67
30
Ovesné cukroví – Karolínky
Karolínky jsou jednoduché a rychlé šťavnaté cukroví plné sladkých rozinek a marmelády. Hodí se nejen na Vánoce, ale i kdykoliv v průběhu roku, kdy máme chu...
55
19
Pečená glazovaná zelenina
Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.
24
46
Nepečené kokosové kuličky z fazolí
Cukroví z fazolí? Ano, tyto fazolové koule jsou velmi chutným překvapením, které můžete servírovat i na vánoční stůl. Vsadím se, že základní ingredienci va...
39
5
Vánoční dýňové tiramisu
Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.
85
50
Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?
Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...
42
15
Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé
Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...
37
100
Kvásková celozrnná vánočka (vegan)
Na Velký pátek se dělávaly tradiční jidáše. Jidášky rády dělají děti, jednoduše motají esíčka, šnečky a smyčky. Ty naše jsou bez cukru, mléka a vajec. A ve...
164
33
Florentýnky – zdravé cukroví téměř bez práce
Toto cukroví většina z nás zná pod názvem marokánky, ale tradičně vychází z italských sušenek z Florencie, tzv. Florentýnek. Florentýnky jsou rychlé, téměř...
Hlavní jídla
klub
10
Portobello katsu kari
Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...