Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Rostlinná ricotta II.

Uvařeno
bez mléka

Recept na rostlinnou riccotu, kterou můžete použít stejně, jako tu klasickou. Skvělá je namazaná na čerstvém kváskovém chlebu nebo v různých dezertech a koláčích.

Katka je 43 letá maminka tří dětí a má za sebou novou zkušenost jaké to je jíst striktně 2 týdny Jinak. Jednou 

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Zkoušíte recepty? Co se do toho pustit pořádně?

Co si 8 týdnů vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o vás 8 týdnů pečovat a podporovat vás na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky a detox.

Vaření a pečení je mojí velkou vášní a rostlinná strava mi otevřela úplně jiné a nové rozměry. Ráda experimentuji, zkouším pro mě zatím neznámé ingredience a tvořím nové recepty. Díky Jíme Jinak jsem se naučila přemýšlet o tom, jak lépe poskládat talíř, také jsem vyřadila z jídelníčku některé suroviny a nikdy jsem se necítila tak dobře, jako nyní.

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Jde použít jiné...
Klub
koubulka
17. 1. 2022
Jeje, akorát js...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Domácí veganský tvaroh – základní recept

Tento jednoduchý recept je základ, ze kterého můžete dle vlastní fantazie vykouzlit spoustu dobrot.

Rostlinná mozzarela

Zdravá veganská alternativa mozzarely, zcela bez mléka, vhodná na zapékání, na pizzu nebo do salátů. Skvělá pro všechny, kdo mají chuť na sýr, ale nechtějí...

Mandlový roztíratelný sýr obalený v pepři

Chybí vám něco, čím byste si namazali pečivo? Tento fermentovaný RAW “sýr” z mandlí je plný bílkovin, vhodný pro alergiky na mléko i vegany. Vý...

Domácí syrečky (vegan)

Luxusní tvarůžky po vegansku – bez mléka. Výborné jen tak nebo na pečivu. Není třeba žádné speciální vybavení, ani probiotika (fermentují “divo...

Jak vyrobit domácí sýr Roquefort (vegan, bez mléka)

Také vám na rostlinné stravě chybí sýry? Není nic jednoduššího, než si je vyrobit. S tímto receptem si můžeme snadno doma vyrobit luxusní domácí plísňový s...

Panna cotta s třešňovým želé

Čas třešní a čerstvých dezertů. Takže Panna cotta s třešněmi pro naše lahodné občerstvení. Jednoduchá a rychlá. Výsledek nezklame. Čerstvé třešně, želé s k...