Bezlepková příloha
34
10
Goli Idli
Velmi chutné jídlo indické kuchyně, jemné kuličky z rýžové mouky, které jsou skvělé například jako příloha k různým omáčkám.
27
12
Prasorizo – řecký pórek s rýží
Prasorizo je přirozeně veganské jídlo, které je syté a plné chuti. Tato řecká klasika je vyrobena z hrstky jednoduchých surovin a je z ní lehký a zdravý ob...
125
33
Brokolicová pečená placka
Tato vláčná bezlepková placka z brokolice je rychlá na přípravu a můžete ji jíst jen tak samotnou třeba na svačinu nebo jako přílohu k různým pokrmům dle v...
42
7
Geomeun kongjorim – sladké korejské fazole
Sladké a zároveň slané, přesně takové jsou tyto fazole, které jsou v Koreji oblíbenou přílohou. Jejich chuť je opravdu skvělá a potěší hlavně ty, co mají r...
9
6
Kuri Gohan rýže s kaštany
Kuri Gohan – kaštanová rýže, japonské jídlo, velmi jednoduché a sezónní.
Heukmi Bap – korejská fialová rýže
Vyzkoušejte tuto netradiční a přesto velice jednoduchou přílohu, kterou si můžete ozvláštnit svůj talíř.
Pečené batátové hromádky
Vyzkoušejte lahodné pečené batátové kroketky, které jsou skvělým doplňkem třeba k salátům nebo jako slaná pochoutka. Tento recept vás jistě potěší jednoduc...
21
8
Rýže s cizrnovou trhanicí
Směs rýže a drobenky z cizrnové mouky – netradiční příloha k zelenině a omáčkám. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.
12
2
Rýže s hráškem a mátou
Rychlá rýže s čerstvým hráškem. Jednoduchý, banální recept, který je ovšem zároveň bohatý na chutě. Určitě vás nezklame, hrášek a máta je neskutečně výborn...
Dušená mrkev s řasou Nori
Pokud máte rádi dušenou mrkev, pak vyzkoušejte tuto variantu s řasou Nori. Skvěle se hodí k hrachové kaši nebo třeba k sushi či do poké.
Zdravé recepty
klub
21
14
Bun dosa
Bun dosa jsou placičky z fermentované rýže dle receptu z jižní Indie. Jsou skvělé například k curry nebo chutney. Jejich příprava vám zabere trošku času, a...
Tahdig – perská rýže
Osvěžte svůj talíř netradiční přílohou z perské kuchyně. Tahdig je jednoduchá příprava rýže s křupavou krustou, která se má vytvořit na dně hrnce.