nůž
Tři králové a purpurové vykuřování
Víte, co je Svatvečer svíček nebo svatoblažejské požehnání? Proč se zapichoval do trámu nůž, na který byl přivázán chléb a vánočka? Tušíte, kdo a...
Kvalitní nůž je nezbytný – pořiďte si ho a ušetřete
Pokud nemáte pořádný nůž, bude pro vás zdravé vaření velká otrava. Já se svým nožem jezdím na návštěvy i na dovolené. Nemám nervy na...
Největší chyby při krájení zeleniny. Děláte je taky?
Zeleninu krájíme každý den - ať už do polévky, na chleba, do salátu nebo na hlavní chod. Ale i tak děláme při jejím krájení...
Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl
Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...