Parmazán
93
19
18 tipů, jak použít lahůdkové droždí
Máte doma lahůdkové droždí a nevíte co s ním? Inspirujte se, kde všude se dá použít, aby jídla chutnala zase trošku jinak! Můžete s ním nahradit chuť sýru,...
10
11
Dýňový parmazán (vegan)
Skvělý kondiment, který dochutí jídla typu těstoviny, rizota, polévky, saláty a další dobroty! Doporučujeme umístit na stůl místo solničky.
21
32
Spaghetti carbonara vegetariana
Zdravá verze na italskou klasiku, na které si pochutná celá rodina. Špagety Carbonara – bez masa a mléčných výrobků.
Saláty
kurz
6
Caesar salát
Caesar salát vznikl ze zbytků, které zbyly italskému šéfkuchaři v kuchyni a dnes je to světoznámá klasika. V naší verzi se podává s tempehem á la “ku...
Zdravé recepty
kurz
8
Veganský parmezán
Kombinace kešu a lahůdkového droždí vytvoří chuť připomínající parmazán. Výborná posypka salátů, hlavních jídel jako jsou rizota, těstoviny, lazaně nebo tř...
28
36
Italské dýňové risotto
Něco pro milovníky krémových jídel. Recept na italské krémové rizoto ze sladké dýně hokkaido. Když nejedete do Itálie, musí Itálie za vámi! Dopřejte si tu ...
Saláty
kurz
2
Parmezánový salát
Lehoučký a osvěžující salát s hořčicovo-medovou zálivkou a hojně zasypaný veganským parmazánem.