Domů Téma Závin

závin

Voňavá povidlová náplň do štrúdlů a buchet

Podívejte se, jak snadno a rychle připravit tradiční českou povidlovou náplň do štrúdlů, koláčů, buchet nebo palačinek. Ta naše je sladká, voňavá a bez...

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty

Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás...

Maková náplň do štrúdlů, koláčů a buchet

Tradiční česká maková náplň do štrúdlů, koláčů, buchet, palačinek, těstovin či pohárů. Dá se mlsat i samotná jako luxusní delikatesa. Je to rychlovka a...

Slavnostní slaní šnečci z listového těsta

Tito šnečci jednozančně zabodují na každé oslavě nebo jen tak jako slané občerstvení pro děti či dospělé. Listové těsto je variabilní, můžete je udělat...

28 zdravých alternativ na Silvestra

Chcete si na Silvestra připravit zdravé a chutné občerstvení? Inspirujte se našimi tipy. Novoroční pohoštění přeci nemusí být jen o majonézových chlebíčcích.

Jablečná náplň do štrúdlu

Tradiční česká jablíčková náplň do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.

Luxusní kynutý bezlepkový štrůdl

Nejluxusnější bezlepkový štrůdl, jaký jsem kdy udělala/jedla. Nadýchané, tenké a lehoučké kynuté těsto z jednodruhových muk, výborný i druhý den. Ale pozor - hrozí...

Tofu „tvarohová“ náplň do štrúdlu

Luxusní "tvarohová" náplň z tofu tvarohu do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.

Kynutý štrúdl z kvásku

Začíná nám podzim a to je čas na štrúdl! Připravte si luxusní, křehký a na jazyku se rozplývající kynutý celozrnný štrůdl s různými náplněmi.

Jak zdravě uspokojit chuť na sladké

Sladká chuť je nám přirozená a málokdy naši slezinu a slinivku uspokojí pouze obiloviny se zeleninou. Pak je na místě zařadit dezert. V tomto...

10 tipů, jak zpracovat letní jablíčka

Letní jablka jsou právě v kurzu. Spotřebujte je, než spadnou na zem a začnou se kazit. Máme pro vás tipy, jak zpracovat jablka i...
Téma: oslavy, uzobávání, kukuřičný škrob, vegan tvaroh, natural tofu, dezerty, citrónová kůra, křen, jablečný čaj, kynutý závin, pečivo z kvásku, návštěvy, slad, čokoláda, citronová šťáva, ABKM, tvaroh, dezert, jablečný ocet, chuť na čokoládu, cizrna, chuť na slané, proteiny, nepečený dezert, ořechy, sezónní ovoce, pečení s kváskem, přesnídávka, celiakie, kvásek, tofu náplň do koláčů, obilí a ovoce, zdravý dezert, slady, slané občerstvení, Klub Jíme Jinak, jablečná povidla, tvaroh z tofu, kaše se sirupem, jak udělat tvaroh z tofu, kynuté těsto, na výlet, bezlepkový závin, šnečci, tapioková mouka, sladká zelenina, jablečná náplň, štrůdl, švestky, recept na bezlepkový štrůdl, oříšky, sladká rýže, tepelně upravené ovoce, špenát, občerstvení, ovocné koláče, karbanátky, na piknik, zdravé občerstvení, slezina, záviny, sladká kaše, strouhaný kokos, vlašáky, jednoduchý cukr, bezlepkový štrúdl, svačina, slinivka, vegan štrůdl, obilný slad, zdravé dezerty, povidla, rýžový kvásek, sezóna podzim, maizena, fitness strava, sladké brambory, exotické ovoce, pečené dezerty, závin, placičky, štrůdl z kvásku, rýže, moučník, ovocný koláč, slané tyčinky, pučálka, perník, rýžový sirup, štrůdl bez lepku, fit strava, kvas, zelenina, Video, tapioka, kynutí, závin s jablky, rum, tofu natural, tofu tvaroh do koláčů, silvestr, náplň do buchet, bez laktózy, bez cukru, tempeh, jáhly, veganský tvaroh, bílé tofu, bílkoviny, falafel, pečivo s kváskem, ětrůdl s kváskem, náplň do palačinek, jednoduché cukry, mák, jablečný závin, děti, kynuté dezerty, obilné sirupy, krémový dezert, alsan, slaní čneci, závin s kvásem, chipsy, roláda, kyselinotvornost, buchty, směs do palačinek, jednoduché sacharidy, pohanka, sladké, karbenátky, sladěnka, zobání, pečené koláče, povidlová náplň, vegetariánství, přírodní sladidla, škrob, sladké ovoce, špaldová mouka, jáhlová mouka, kdy svačit, perníkové koření, buchta, slaný závin, jablečné pyré, jak udělat tofu tvaroh, makový závin, pomazánky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?