- 175 g sójového mléka
- 100 g kešu
- 5 g hořčice
- 3 g agaru
- 15 g tahini
- 15 g lahůdkového droždí
- trocha sušeného česneku v prášku
- trocha sušené cibule v prášku
- troška mleté červené papriky
- sůl
- olej na potření formičky
- šťáva z citrónu podle chuti
Recept na rostlinnou sýrovou pomazánku
- V sójovém mléce rozmíchejte agar.
- Všechny ostatní ingredience, mimo oleje, dejte do mixéru a rozmixujte.
- Dejte vařit mléko s agarem a po minutě varu nalijte mléko do mixéru. Rozmixujte.
- Jakoukoliv misku vytřete olejem a naplňte hmotou. Nechte vychladnout na lince a poté v lednici.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Horké mléko lijte do mixéru, pokud je váš mixér vhodný na horké suroviny. Pokud ne, nechte trochu směs zchladnout.
- Pokud máte pouze sušenou cibuli a česnek ve vločkách, rozemelte ho na prášek. Nepoužívejte čerstvý.
Děti
- S menším množstvím soli vhodné pro děti od 2 let.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !




Buďte první, kdo napíše komentář