Domů > O nás > Pochvaly

Úžasně zpracovaný kurz do naprostých deitalů

Ilona L.: Evi, váš kurz byl naprosto úžasný. Zpracovaný do parádních detailů. Až do Štědrého dne jsem jedla podle JJ a to od 25. října. Eliminace jsem vydržela a že byly dost drsné. 3 dny svátků jsem jedla běžné věci s rodinou a i pár kousků cukroví. Hned přišla rýma, potíže s dechem a bolest ucha. No nevadí. Vím, co a jak a sem tam může člověk testovat jak to vlastně je. Dala jsem oběd manželovi a NEDŮVĚŘIVĚ OCHUTNAL ZELENINU a vše do něj zapadlo jak do studny. Občas mé výtvory ochutnává. Ale tentokrát snědl kompletní oběd a ještě mi to pochválil, že to bylo výborné. Takže já se zase vracím na MŮJ JÍDELNÍČEK JJ, po kterém je mi dobře a nemůžu se dočkat jarního kurzu v pulce února. Mám už členství do klubu, tak se mi neztratíte.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Slaný bezlepkový koláč s brokolicí

Naprosto luxusní slaný koláč, který je úplně bez lepku, bez mouky a vajec. Na jeho přípravu potřebujete zhruba hodinu i s chladnutím. Skvěle poslouží jako ...

Rychlé dýňové kari

Pokud máte chuť na rychlý, hřejivý a voňavý pokrm, zkuste toto dýňové kari. Stačí pár základních surovin, chvilka u sporáku a na stole máte krémovou dobrot...
klub
30

5 jednoduchých tipů, jak jíst zdravě, a zároveň i levně

Máte omezený rozpočet? Sepsali jsme pro vás 5 praktických tipů, jak i přes to jíst zdravě a chutně. Není to vůbec složité.

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
148
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.