Domů > O nás > Pochvaly

Velký dík za kurz

Jana: Paní Evičko a Heleno, velký dík za kurz vánoce jinak. Měla jsem dostatek energie a i když jsem si myslela, že ten vánoční nápor nezvládnu, tak to šlo lehce a vše šlo jak jsem potřebovala a byla moc spokojena jak ty letošní svátky zvládám.

A recepty na vyzkoušení v každém týdnu mě moc chutnaly a muži hlavně polévky a cukroví, které jsem letos dělala poprvé, měla jsem úspěch. Pochvala samozřejmě patří Vám, že mu chutná..

Zdravím Všechny.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Čajot s tempehem

Objevte jednoduché a přitom nečekaně lahodné jídlo, ve kterém se jemnost čajotu spojí s výraznou chutí tempehu. Vzniká tak lehká, voňavá směs, která vás př...
25
2

Domácí adventní kalendáře za babku: pro celou rodinu!

Kupované adventní kalendáře s běžnými sladkostmi nejsou zdravé a navíc jsou nudné. Zkuste to letos jinak. Přinášíme vám spoustu nápadů a také postup toho n...

Kaštanové střapáče

Skvělé a zdravé mlsání bez sladidel a cukru, výtečná rychlovka téměř bez práce. Snadno připravíte v bezlepkové variantě.

Grilovaná zelenina z trouby

Perfektní způsob, jak naučit vaši rodinu jíst zeleninu. V této podobě chutná každému.

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.