Domů > O nás > Pochvaly

Všichni ostatní si všimli, že jsem zhubla

Vera: Mám teď za sebou týdenní pobyt s našimi studenty, většinou ženy, s některými se známe delší dobu. A nebylo jediné, která by si nevšimla, že jsem zhubla. Většinou tipovaly tak 5 – 10 kilo! Nechtěly mi věřit, že mám dole “jen tak málo”. Tak šířím osvětu o tom, jak JÍM JINAK a těším se, jak se vrátím domů a zase si začnu podle vás vařit :-)

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

18

Kukuřičné čnělky a jejich výhody

Asi každý z nás si vzpomíná na panenky z kukuřičných slupek a vlasů, s tímto materiálem se dalo výborně tvořit. Věděli jste, že z kukuřičných vlasů se přip...

Slaný bezlepkový koláč s brokolicí

Naprosto luxusní slaný koláč, který je úplně bez lepku, bez mouky a vajec. Na jeho přípravu potřebujete zhruba hodinu i s chladnutím. Skvěle poslouží jako ...

Rychlé dýňové kari

Pokud máte chuť na rychlý, hřejivý a voňavý pokrm, zkuste toto dýňové kari. Stačí pár základních surovin, chvilka u sporáku a na stole máte krémovou dobrot...
klub
32

5 jednoduchých tipů, jak jíst zdravě, a zároveň i levně

Máte omezený rozpočet? Sepsali jsme pro vás 5 praktických tipů, jak i přes to jíst zdravě a chutně. Není to vůbec složité.

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
148
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...