Domů > Magazín > Blog

Zahříváme bombu na sluníčku

Tak jsme se včera docela nasmáli naší zamrzlé plynové bombě, večer koupili novou, protože mezitím došel plyn, a mysleli si, že tím celá historka o zamrzání plynu končí. 

Ale dnes ráno opět ani jiskřička! Naštěstí děti se od rána dobře bavily a snídaně je velmi dlouho vůbec nezajímala. Snídaly tedy bez komentářů až v 10:00, když se bomba na sluníčku v obýváku trochu ohřála :-) Na fotce ji vidíte ještě ojíněnou zvenku.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Úkol pro mého muže tedy bude vyrobit plynové bombě nějakou šikovnou zateplenou boudičku, abychom mohli začít vařit dřív než v deset.

 

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

katka.kratka
29. 11. 2015

Evi z jakého důvodu jste ji vystěhovali ven?

Evo, plyn v lahvi/bombě/ vám nezamrzne ani při -15 stupních. Když odšroubujete prázdnou bombu a dáváte novou bombu, tak se vám do hadice logicky dostane vzduch. To znamená, že při prvním zapalování chvíli trvá /podle toho jak dlouhou máte hadici/ než se plyn dostane do hořáku, proto plyn nehoří hned. A proč si nekoupíte 33 kilovou bombu. Je s tím sice horší manipulace, ale pro chlapa to není problém a ještě na tom ušetříte.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.

Likérová špička jinak

Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...
klub
61
8

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...

Pečené cibulové květy

Tyto cibulové květy budete mít raz dva připravené, na talíři nadělají spoustu parády a navíc skvěle chutnají.