Domů > O nás > Pochvaly

6 kg dole a snížené dávky léků na štítnou žlázu (Zdenka)

Zdenka: Mám za sebou Podzimní detox a od prosince jsem členem klubu Jíme Jinak. Mé recenze: Strava a jídelníčky od Evičky a týmu Jíme Jinak jsou úžasné a uzdravující! Zhubla jsem 6 kilo. Tato strava mi dělá dobře na zažívání, žlučník a před 3 týdny při pravidelné 6-ti měsíční kontrole na štítnou žlázu mi endokrinoložka snížila Letrox ze 125 na 100. Za chvíli mě ještě čeká kontrola diabetes 2. Můj největší nešvar je 1-2 kávy denně a k tomu něco sladkého, tak doufám, že po dalším kurzu Jarní očista se mi podaří přejít více na vaše dezerty. U kupovaných sladkostí jsem bohužel nekontrovala chemické složení výrobků: zahušťovadla, škroby, barviva, atd. Moc se těším na vaše dezerty a děkuji všem kdo se podílí na těchto receptech a jídelníčcích.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

56
24

Unavená? Posilte v zimě ledviny!

Biologická zima je tu. Je proto chytré upravit jídelníček, pitný režim, používání soli a tuků, změnit způsob vaření a životní styl, abychom si zimu a blíží...

Psychické zdraví a 3 nejdůležitější zásady péče o něj

Psychická hygiena, stejně jako ta fyzická je nezbytnou součástí zdraví. Tak jako si každý den čistíme zuby nebo myjeme ruce, bychom měli věnovat pozornost ...

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...
168

Recepty na bezlepkové cukroví – 40 výborných receptů

Cukroví bez lepku, cukru, mléka a vajec: jde to vůbec? Ano! A může být opravdu vynikající. V tomto článku vám ukážeme naše odzkoušené recepty na bezlepkové...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Živý kurz vaření – jak jsme spolu vařili v Dolní Dobrouči

Jak probíhal živý kurz vaření z dílny Jíme Jinak po více než 10 letech? Co všechno jsme si na kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” uvařili? To...