Domů > Téma

Bolest břicha

Bolest břicha může mít řadu příčin. Nejčastěji je to nevhodná strava a stres. Mrkněte, jak se bolestí břicha zbavit.

 

TIP: Mnoha trávicím problémům lze předejít vhodným jídelníčkem. Podívejte se na příběhy těch, kteří se jídelníčkem zbavili zdravotních potíží i nadváhy.

Jak začít s Jíme Jinak?
Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Jak se bolesti břicha zbavila Naďa (34)

Pojďte si i vy s Jíme Jinak spravit trávení a dát sbohem bolestem břicha. Provedeme vás změnou jídelníčku (Jak začít?) a najdete zde inspiraci na celkovou změnu životního stylu tak, aby vám to zdravotně prospívalo. V Klubu Jíme Jinak je pak další várka receptů, videoreceptů, vzorových jídelníčku, rozhovorů s odborníky na různá zdravotní témata a dále slevy na zdravou výživu, kuchyňské náčiní a naše oblíbené online kurzy. Součástí je i Poradna, kde se můžete ptát na cokoliv, co vás zajímá ohledně zdraví. Připojit se můžete do kurzu Podzimní detox (probíhá říjen až prosinec), Jarní očista (únor až duben), kde postupujeme změnou stravy krok za krokem a čeká zde na vás velká podpora týmu Jíme Jinak a ostatních účastníků.

 

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

První máj – čas otevřených srdcí

První máj je tradičně spojený s láskou, přírodou a novými začátky. Udělejme si v dnešním dni čas pro malé zastavení, chvíli, kdy se zaměříme na to, co je v...
23
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
10
3

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Jarní kroupy

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který voní jarem. Pokud máte vařené kroupy a fazole, budete mít toto jídlo na stole během chvilky.

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
48
9

Popenec v kuchyni a v domácí lékárničce

Neprávem zapomenutý pomocník našich prababiček. Jak ho poznat, kdy ho sbírat a jak s ním kouzlit v kuchyni?