Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Cizrna v dýňové omáčce s mangoldem na česneku

Uvařeno
Ingredience
  • 1 menší cibule, asi třetina petržele, kus dýně hokaido, olej, sůl, umeocet, trocha zeleninového vývaru, asi půl lžičky rýžové mouky
  • 3 listy mangoldu, púl cibule, 2 malé stroužky česneku.

Mám transplantované obě ledviny a potíží s věkem jen přibývalo – nabrala jsem 30 kg, bolely mě kolena, klouby, ...

Postup

  1. Očistíme a nakrájíme zeleninu. Na oleji zpéníme cibuli, trošku soli a pak dýni a petržel. Minutku orestujeme, trochu podlijeme vývarem a necháme 15 minut dusit.
  2. Mezitím si zpéníme cibuli, přidame súl, po chvíli česnek a mangold. Podle potřeby podlijeme troškou vody a 5 minut dusíme.
  3. Když je dýně měkká, rozmixujeme, vsypeme uvařenou cizrnu a podle potřeby zahustíme rýžovou moukou. Dochutíme umeoctem.
🌞 TIP: Sada na letní hubnutí - stáhni si hned teď ZDARMA.

PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?

Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!

11 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Čtěte více na toto téma