- 1 cuketa
- špetka gochujangu
- 1 lžička ječného sladu
- 1 stroužek česneku
- sezamová semínka
- 1 lžička arašídového másla
- čerstvá jarní cibulka
Recept na cuketu po asijsku
- Cuketu nakrájejte ve spiralizéru a dejte ji do mísy. Lehce ji osolte a nechte ji vypotit.
- Tekutinu sceďte lehkým zmáčknutím cukety.
- V malé misce smíchejte gochujang, olej, prolisovaný česnek, pražená sezamová semínka, sůl, slad a arašídové máslo.
- Přelijte cukety, promíchejte, posypejte jarní cibulkou a podávejte.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Pokud nemáte spiralizér, cuketu můžete nakrájet i jiným způsobem, např. pomocí škrabky na brambory.
- Pro verzi bez lepku použijte místo sladu bezlepkové sladidlo, např. rýžový sirup.
Obměna
- Místo sladu můžete použít jakékoliv sladidlo.
Děti
- Bez pikantního koření vhodné pro děti od 2 let.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !







Komentáře
Vynikajuci recept! Rychla a jednoducha vecera. Dakujem Vierka, si topka! 😊