Domů > O nás > Pochvaly

Faldy na břiše jsou pryč, zálibně se dívám do zrcadla

Lucka: Tak činím nyní bilancování mé  Jarní očisty. Jelikož se stravujeme dle JJ již nějakou dobu, tak mi nedělalo problém vynechání všech surovin. Nějaké chutě byly, ale daly se zvládnout. Co se týká jídelníčku, vše jsem držela poctivě, jen jeden úlet (sorbet zmrzlina a kousek dortu na narozeninové oslavě). Na kg u mě žádný úbytek nenastal, ani jsem hubnout nechtěla, ale viditelně se mi ztratily faldy na břiše, takže jsem se ke konci očisty každé ráno zálibně dívala na svoji postavu v zrcadle. 

Co mi očista dala nového? Určitě plno receptů, ke kterým bych se zřejmě nikdy nedokopala, protože jsem si vždy říkala, že jsou moc složité. Recepty byly výborné. Zamilovala jsem si vaše saláty na nejrůznější způsoby, konečně nejsem líná si vařit vývary a klíčit semínka.

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Odměnou mi byla každý týden koupě kytice řezaných květů na stůl, ale defakto jsem ani žádnou odměnu nepotřebovala, necítila jsem, že bych nějak strádala.

Takže končím očistu a pokračuji dál v novém duchu.

Lucka

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...