Iva1: Dobrý den, pořád se bavím a pořád hubnu, děkuji :-)! Všechny informace mě hodně zajímají.
PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Iva1: Dobrý den, pořád se bavím a pořád hubnu, děkuji :-)! Všechny informace mě hodně zajímají.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Dobrý den, Pavli, jde o to, že každý druh zeleniny se vaří jinak dlouho, a když ji dáváme postupně, lépe se zachová její struktura, chuť i barva. Kdybychom dali všechno najednou, něco by se rozvařilo a něco naopak zůstalo tvrdé.
Tak příště 🙏 Měj se krásně! 🙋♀️
Dobrý den, Péti, ano, dá se použít nějaké oříškové máslo (arašídové, kešu, mandlové) v množství 5 lžic 😊
Buďte první, kdo napíše komentář