Domů > Magazín Zrnění > Téma

Kuchyňský fejeton

Zamyšlení nad proměnami kuchyně ve vývoji lidstva

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

28
11

Krémová jáhlová kaše s kaštany

Podzimní lahodná kaše pro velké i malé se sladkými kaštany. Když ji rozmixujete, budete mít lahodný krém!
17
1

Batátové máslo

Velmi jednoduchý a obyčejný recept, který možná zaujme milovníky obyčejného chleba s máslem. Trošku pepře a pažitka, domácí pečivo a pochoutka je na světě....

Cítíte nepřirozeně silný strach a obavy? Možná vás potkal záchvat úzkosti

Záchvat úzkosti je velmi silný negativní prožitek. Kde se berou pocity strachu, obav a úzkosti, které jsou jeho součástí? Jak můžeme obnovit emoční rovnová...
120
27

Přírodní léčba kašle

Dráždivý kašel je velmi nepříjemný a chceme se ho nejdříve zbavit. Lékárenské přípravky nejsou levné a mnohé mají nepříjemné vedlejší účinky. Zkuste na kaš...

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Rapini – chutná zelenina nabitá zdravím

V mých podzimních a zimních receptech jí najdete často. Tato listová zelenina se italsky jmenuje cime di rapa, česky rapini. Je rozšířená a historicky znám...