Domů > Magazín Zrnění > Téma

Makrobiotický cestopis

Vždycky jsem chtěl mít nějaký geografický primát. A jelikož všechny ostrovy i sopky jsou už objevené, rozhodl jsem se, že budu první český makrobiotik, který dojede na konferenci do Holandska na kole. Pro tento projekt se ihned nadchlo několik dalších kamarádů, ale jejich nadšení opadlo, když se podívali do mapy.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz
Klobouk dolů za...
Kurz
Pobavilo, díky ...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Pistáciové slané sušenky

Rychlé a chutné slané sušenky. Perfektní chuťovka, které se skvělé hodí k hummusu, k omáčkám, k dipům, na oslavy, bezva finger food a pohoštění pro návštěv...

Panna cotta s lesními plody

U nás máme panna cottu všichni moc a moc rádi. Je rychlá na přípravu a veganská verze je fantastická, nikdo nepozná rozdíl. Překvapte vaše hosty tímto fant...

Jarní kuskus s ředkvičkou a divokou zeleninou

Do jarního kuskusu můžete přidat všechno, co zrovna kolem raší. V tom našem je pořádná porce kopřivy, bršlice a česnáčku. Jídlo je raz dva hotové a velmi c...

Těstoviny s bambusem

Jednoduchý recept pro milovníky těstovin, s vůní bylinek a rychlou přípravou.
19
7

Špenátový porridge

Velmi rychlý a sytý pokrm pro milovníky špenátu. Pokud máte úrodu špenátu, vyzkoušejte tuto netradiční kaši a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Bezlepkové donuty s lískooříškovou příchutí

Donuty nemusí být jen smažené. Už jste zkusili jejich zdravější pečenou variantu? Tyto jsou navíc bez lepku, cukru a živočišných produktů a především jsou ...