Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Jídelníček na podzim

Takto sestavený týdenní  jídelníček jsem vařila jednou na horách dvěma rodinám, které vůbec nebyly na naši stravu zvyklé. Chutnalo jim, přidávali si a ani jednou neutekli na jídlo do oblíbené hospody naproti přes ulici, aby se tam něčím dorazili, jak na začátku vyhrožovali. Navíc máme od té doby další kamarády, kteří jí jinak :-) Už za ten týden to totiž mělo výsledky. Je to zdravá, přitom labužnická verze stravy vhodná pro chladnější dny.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

3denní “Podzimní detox výzva”
Imunita + Jídelníček + Antistres
Tři nabité dny pro vitální podzim!

Rezervovat místo zdarma

PS: Cítíte se pořád unavená a bez energie?

Vstáváte ráno s pocitem, že byste nejraději zůstala v posteli? Co si dobít baterky a postarat konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkněte jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

43 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Babi Martina
2. 10. 2023
Dobrý den,dnes ...
Klub
Dobrý den, odka...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Rostlinná mozzarela

Zdravá veganská alternativa mozzarely, zcela bez mléka, vhodná na zapékání, na pizzu nebo do salátů. Skvělá pro všechny, kdo mají chuť na sýr, ale nechtějí...
37
14

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...

Bezlepkový cheesecake s letním ovocem

Sezóna ovoce je v plném proudu a tak by byla škoda jí nevyužít a nepřipravit si lahodný a variabilní cheesecake. Je bez lepku, cukru i mléka a ovoce můžete...
11
9

Korejské Jjigae

Tradiční korejský recept přepracovaný na vegan verzi. Velmi chutné jídlo plné vůní, které zahřeje šedé a chladné dny.

Lívancové nudle s fazolemi

Tento recept je velice jednoduchý na přípravu, i když na první pohled vypadá složitě. Vyzkoušejte ho a uvidíte, že si pochutnáte.

Bezlepkové donuty s lískooříškovou příchutí

Donuty nemusí být jen smažené. Už jste zkusili jejich zdravější pečenou variantu? Tyto jsou navíc bez lepku, cukru a živočišných produktů a především jsou ...