Domů > O nás > Pochvaly

Myslela jsem, že to zvládnu sama, ale společně je to lepší

Petula: Přeji krásné odpoledne všem statečným a odhodlaným účastnicím letošního jarního kurzu a obzvláště Evku s Helčou. Všimla jsem si, že je nás tu docela hodně s magickým “po třetí” :) I já jsem už dvakrát “absolvovala” s holkami kurz, jednou podzimní a vloni jarní. Jak ale psaly některé holky výše i já jsem si myslela jak to zvládnu sama a po svém, že přeci to jedno kafíčko denně nemůže uškodit … a ono ouha :) Jela jsem tak na 85 % (jsem i jinak v životě téměř vegan, jen ten sýr vemi velmi občas, jinak nic živočišného). Naučila se nějaké nové recepty, ale …. úklid jsem vlastně až tak neřešila, prostě podle potřeby, to kafíčko :O občas i vínečko :(( a na správné kousání jsem si vzpomněla jen občas … TAKŽE letos jsem si řekla, že to s Vámi musím absolvovat absolutně 100% a to hlavně kvůli sobě ! Mám pár bodů, které opravdu musím dodržet a to: žádný kafíčko, žádný vínečko, hooodně omezit kouření a jíst opravdu na 100% podle JJ. Píšu to sem, protože potřebuju mít ten pocit, že to všechny víte a tudíž se přeci nemohu schodit a po třech dnech hřešit. Pocit spolunáležitosti a toho, že v tom člověk není sám a že je v tu chvíli taky někde ženská, která bojuje s počitm na cokoliv hříšného jako já a určitě to taky vydrží je MOOOC posilující a motivující ! Je to už 14 dní, co jsem si koupila permanentku do fitka a zatím se mi daří chodit 3 – 4 týdně, teď už k tomu jen přidám zdravé jídlo a čistou mysl a musím být za 6 neděl jiný člověk :))
Díky Evi a Helčo, za tenhle projekt, za všechny nápady, rady a podporu ! Jste úžasné :))) !

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...