Domů > O nás > Pochvaly

Objev stránek

Dobrý den,
vaše stránky jsem objevila někdy v tomhle týdnu. Zaujaly mě, ale nějak jsem neměla čas věnovat jim více pozornosti hned na poprvé, tak jsem si jen uložila odkaz na “později”, až ten čas bude.
A vidíte, nastalo to dneska ráno.
K dobrému vstávání jsem si pustila vaše video s popisem vašich začátků. Je to upřímně tak inspirativní, že jsem se rozhodla, že to prostě risknu – 10/14 dní nikoho nezabije, tak ani mě ne. A uvidíme, jak to dopadne poté a rozhodnu se natrvalo :)
Nevím upřímně jak moc všechno zvládnu dodržet, jestli někde nepolevím, ale snad ne a všechno klapne.
Nejsem asi úplně typický “člen”. Nemám děti, mám jen sebe, ale řekla bych, že dost v katastrofálním stavu, ze kterého jsem prostě už zoufalá. Poslední pomyslná kapička je asi poslední diagnostikovaná porucha jícnu. Do toho nadváha, MDS, nesnášnlivost lepku a laktózy a neustále nachlazení a zahlenění… No prostě fakt katastrofa.
Takže jdu do toho a na plno. Zítra jdu na nákup podle bezlepkového seznamu a hurá na vaření – bude sranda :)
Moc díky za tenhle web, věřím, že se mi FAAAAAAKT osvědčí :)
Danča

Autor: Danča

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Dančo, nemáš JEN sebe, ale HLAVNĚ sebe! První měsíc je nejnáročnější. Pak už je to radost :-) Tak ať se daří!

Dančo, držím pěsti, hlavně vydržet. Vyplatí se to. Tady najdeš hodně inspirace: Jednu radu jako začátečníci Ti dám, plánuj si dopředu jídelníček alespoň na dva dny, seznam se s postupy při vaření a podle toho si nakup zboží.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Horská čočka na smetaně

Lehce pikantí a přesto krémová, přesně taková je horská čočka na smetaně. Lze nakombinovat s různými obilovinami, ale také s plackami či těstovinou. Zahřej...

Třené cukroví

Hledáte na poslední chvíli rychlé a jednoduché cukroví? Potom zkuste toto třené cukroví. Příprava zabere chvilku a taktéž pečení. Pak už je jen na vás, jes...

Jídlo versus stres: Nejdřív zklidni mysl.

Často si myslíme, že zdravotní potíže, nadváha nebo chronická únava vznikají hlavně kvůli „nesprávnému stravování“. Jen málokdo si ale všimne druhé části p...

Lískooříškové kuličky bez lepku

Cukroví na poslední chvíli a nebo třeba mlska k odpolednímu šálku čaje? Oboje skvěle tyto lískooříškové kuličky splňují.
15
30

Už máte vánoční stromeček? Poradíme, jak se o něj starat, aby co nejdéle vydržel

Bez stromečku nebo ozdobené větve si neumíme Vánoce vůbec představit. Poradíme vám, jak se správně o stromeček starat, aby vám vydržel co nejdéle.

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...