Domů > O nás > Pochvaly

Objev stránek

Dobrý den,
vaše stránky jsem objevila někdy v tomhle týdnu. Zaujaly mě, ale nějak jsem neměla čas věnovat jim více pozornosti hned na poprvé, tak jsem si jen uložila odkaz na “později”, až ten čas bude.
A vidíte, nastalo to dneska ráno.
K dobrému vstávání jsem si pustila vaše video s popisem vašich začátků. Je to upřímně tak inspirativní, že jsem se rozhodla, že to prostě risknu – 10/14 dní nikoho nezabije, tak ani mě ne. A uvidíme, jak to dopadne poté a rozhodnu se natrvalo :)
Nevím upřímně jak moc všechno zvládnu dodržet, jestli někde nepolevím, ale snad ne a všechno klapne.
Nejsem asi úplně typický “člen”. Nemám děti, mám jen sebe, ale řekla bych, že dost v katastrofálním stavu, ze kterého jsem prostě už zoufalá. Poslední pomyslná kapička je asi poslední diagnostikovaná porucha jícnu. Do toho nadváha, MDS, nesnášnlivost lepku a laktózy a neustále nachlazení a zahlenění… No prostě fakt katastrofa.
Takže jdu do toho a na plno. Zítra jdu na nákup podle bezlepkového seznamu a hurá na vaření – bude sranda :)
Moc díky za tenhle web, věřím, že se mi FAAAAAAKT osvědčí :)
Danča

Autor: Danča

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Dančo, nemáš JEN sebe, ale HLAVNĚ sebe! První měsíc je nejnáročnější. Pak už je to radost :-) Tak ať se daří!

Dančo, držím pěsti, hlavně vydržet. Vyplatí se to. Tady najdeš hodně inspirace: Jednu radu jako začátečníci Ti dám, plánuj si dopředu jídelníček alespoň na dva dny, seznam se s postupy při vaření a podle toho si nakup zboží.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...
Dorty
klub
30
20

Vánoční dortík

Tento dortík laděný do vánočních chutí sice zabere trošku času, ale výsledek stojí za to. Voňavý korpus, lahodný krém a bohaté zdobení spolu totiž dokonale...
61
9

Moje veganské Vánoce

Stromeček, cukroví, kapr, dárky, koledy…To jsou teď nejčastější témata během prosince. Každý řeší Vánoce. Nakupuje, šílí, cpe se. Jak to ale dělá veg...

Kvásková celozrnná vánočka (vegan)

Na Velký pátek se dělávaly tradiční jidáše. Jidášky rády dělají děti, jednoduše motají esíčka, šnečky a smyčky. Ty naše jsou bez cukru, mléka a vajec. A ve...
98
2

Spolu u stolu – poslední setkání tohoto roku v Praze

Známé i nové tváře, krásné příběhy a opět skvělé jídlo. Pražské setkání Spolu u stolu vonělo úžasnou přátelskou atmosférou a společně jsme si jej nesmírně ...

Florentýnky – zdravé cukroví téměř bez práce

Toto cukroví většina z nás zná pod názvem marokánky, ale tradičně vychází z italských sušenek z Florencie, tzv. Florentýnek. Florentýnky jsou rychlé, téměř...