Domů > O nás > Pochvaly

Partnerovi vyloženě chutná (Jasebka)

Jasebka: Já mám dole zatím pořád 4 kila, navrch hodně energie a jak mě dřív nijak zvlášť nebavilo vaření, tak teď u toho stojím a nevím, co bych vařila dřív 😀 Můj partner sice ještě jí to svoje, ale to proto, že bydlí jinde, než já. ALE pokaždé, když vařím tohle JJ jídlo a on je se mnou (denně), dá si se mnou a vyloženě mu chutná. Je jen líný si to vařit sám. Se mnou bydlí ještě dva dospělí synové a ti si dají maximálně polévku, pokud už se nenacpali něčím svým. Ale třeba včera ten 25-letý se pídil po úpravě zeleniny, protože ho ukrutně pálí žáha a ani “lék” od mudry ho toho nezbavil 😀👍 Takže čekám, však on se přidá. Chci to stihnout, než se kluci odstěhují do vlastního, zrovna se chystají osamostatnit se.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...