Domů > O nás > Pochvaly

Po 12 letech mám konečně v pořádku ranní glykémii (Katerina)

Katerina: Dobrý den Evi – byť pomalu, ale přece stále více, pravidelněji a častěji se stravuji podle Jíme Jinak …učím se, nehrotím (resp.už ne :-)). Kdyby mi někdo před dvěma měsíci řekl, že ideální snídaně pro mě bude miso, tak mu hodím ledový hadr na čelo…:-) Pročítám a studuju – pochopila jsem, proč mám občas hnačku :-), proč to a ono..a víte co? Po 12 letech jsem dnes měla na odběrech v pořádku ranní glykémii!!!!! Může se to zdát banální, ale vloni mi vyhrožovali práškama…Byla jsem v těhotenství na inzulínu – jako že i v noci a bylo to hrozný, nahoru dolů, velké problémy. Od té doby jsem nikdy neměla tak dobrou glykémii jako dnes. Nakoplo mě to, je to super pocit. Některé ostatní hodnoty je ještě třeba vypilovat, ale je to prostě skvělý, blížím se normě! Moc děkuju za vše, mám objednaný podzimní detox a ten už dám!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Katarína
9. 4. 2021

Držím palce, nech sa glykémie držia v norme.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
169
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
171
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...