Domů > O nás > Pochvaly

Po kurzu mám krásnou pleť a vlasy zvětšily na objemu

Evacernosk: Tak po čtrnácti kouzelných lekcích hubnutí do plavek mám 3 kg dole, cítím se bezvadně, daleko lépe a v pohodě snáším i ta dnešní vedra – termoregulace funguje určitě lépe, mám pěknou pleť a načechraly se mi vlasy. Vlasů mám málo odjakživa, ale toto je veliké překvapení!!! Baví mě vaření a kousání, do obchodu chodím vzpřímeně a zvesela, takže si ten Váš báječný kurzík hned zopakuji a mohu jen podotknout – pro starší a pokročilé – neutratila jsem určitě o nic více za jídlo jak dříve, dokonce se mi zdá, že i méně (ušetří se za chleba, kaiserky, máslo, mléko, vejce, maso, pivo, limonády … mám pokračovat?). Děvčata od JJ – na dálku vás objímám a posílám pusu, u nás na Hané se říká :”lóbanec přes celó čoňo”. Moc děkuji a chystám se na další…

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...