Bez smetany

Česnekovo-koprový krém z kedlubnu s kvítky šalvěje

Máte velkou úrodu kedlubnů a nestíháte je jíst? Začínají dřevnatět? Honem si z nich udělejte tenhle luxusní česnekovo-koprový krém, který i bez použití mlé...

Jemný patizonový krém

Jednoduchý a lahodný recept, do kterého využijete úrodu patizonů. Jemný krém, který kontrastuje s křupavou posypkou a lehkou, nevtíravou pikantností gochuj...

Hustá mandlová polévka

Tato polévka je hustá, krémová, jemná, bezlepková, veganská a výborná.

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.

Dezert do skleničky ála snickers

Všichni jistě známe klasickou tyčinku snickers, já osobně jsem ji kdysi zbožňovala a doteď mi kombinace arašídy-karamel-čokoláda moc chutná. Tento dezert j...

Kávová panna cotta s mandlemi

Tuto verzi panna cotty si můžete dopřát zcela bez výčitek. Není v ní kofein, cukr ani vejci či mléko. Je skvělá jako pohoštění pro návštěvu. Můžete si ji p...

Bagel pasta

Rychlý a jednoduchý recept pro milovníky těstovin. Tyto špagety budete mít na stole během chvilky a jistě si na nich pochutná celá rodina.

Jarní krémové fusilli bez lepku

Jaro je v plném proudu a kolem nás to všude kvete. Přeneste si jaro i na talíř a uvařte si toto chutné, barevné, jednoduché a variabilní jídlo, na kterém s...

Chřestový koláč bez lepku

Sezóna chřestu je tady. Je to báječná surovina, která má pestré využití. Skvěle se hodí třeba do slaného koláče, který je bez lepku, vajec i mléka a skvěle...

Jarní pomazánka

Baby špenát je skvělá ingredience, která se báječně hodí i do domácí pomazánky. Je skvělá ke krekrům nebo třeba ke kváskovému pečivu.

Květák s cizrnou v lepivé omáčce

Pro milovníky koření, indické kuchyně a improvizovaných receptů. Nelekejte se ingrediencí, snažte se nic nevynechat, právě koření dává obyčejnému jídlu tu ...

Pomerančová glazovaná cizrna

Jednoduchá, netradiční a velmi lahodná úprava cizrny, ve které se snoubí svěží chuť citrusů a pikantního koření.