Domů Téma Jak jíst podle 5 elementů

jak jíst podle 5 elementů

Vaříme v elementu KOV (podzim) – budujeme silnou imunitu

Biologický podzim začíná už v půlce srpna a odehrává se v elementu kovu. Které potraviny jsou pro něj vhodné a které orgány je třeba...

Jste element KOV? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do...

Jste element kov? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému orgánu je...

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co...

Teorie pěti elementů – dostaňte se zpět do rovnováhy

Jednotlivé druhy potravin, jejich barvy, chutě a způsoby tepelné úpravy dokáží ovlivňovat orgány našeho těla, emoce a to, jak se cítíme. Tradiční medicína to...
Téma: majoránka, jídelníček na podzim, jídla na podzim, česnek, podzimní jídla, element kov, imunitní systém, element vody, energie, ochlazující potraviny, plíce, azuki, zácpa, kožní problémy, sezóna zima, jídelníček 5 elementů, Klub Jíme Jinak, sůl, hřebíček, jak posílit močový měchýř, podzimní zelenina, strava na podzim, zimní recepty, jídelníček v zimě, zahřívající jídla, jaro, dřevo, oslabené orgány, voda, sójová omáčka, kardamom, kov, adzuki, křen, bobkový list, rýže, syrové šťávy, tradiční čínská medicína, cyklus, co jíst na podzim, recepty na podzim, roční období, sebeobhajování, podzimní recepty, tlusté střevo, fazole adzuki, bílé fazole, zahřívací jídla, cibule, koriandr, nové koření, imunita, stres, slaná chuť, co vařit na podzim, smutek, zahřívající potraviny, bílá barva, oregáno, pórek, zimní jídelníček, teorie 5 elementů, miso pasta, zimní zelenina, zimní strava, strach, chilli, aduki, teplé pokrmy, co jíst na jaře, zelenina v zimě, zeleninové saláty, co jíst v létě, orgány podzimu, řasy, ledviny, co vařit v zimě, podzim, element voda, elementy, zázvor, jak jíst podle 5 elementů, pažitka, orgány, močový měchýř, pokrmy na podzim, ječmen, pikantní chuť, pokrmy v zimě, zdravá podzimní jídla, podzimní jídelníček, podzimní vaření, strava v zimě, orgány zimy, element kovu, jak přizpůsobit stravu na podzim, studené nápoje, hořčice, pohanka, petržel, jak jíst v zimě, ředkve, podzimní pokrmy, kopr, syrová strava, země, studená jídla, slané potraviny, oslabení ledvin, muškátový oříšek, jak posílit oslabené orgány, fazole, oslabené ledviny, kdy je aktivní močový měchýř, TČM, sezóna podzim, pickles, čili, strava podle ročního období, jak jíst na podzim, strava podle ročních období, rozmarýn, perfekcionismus, květák, oheň, bazalka, jídelníček zima, intimní problémy, střídání ročních období, zimní vaření, průjem, teorie pěti elementů, kůže, miso, strava podle 5 elementů, co jíst v zimě, potrava, emoce, zima, tymián, pepř, 5 elementů, mořská sůl, léto, roční období a strava, kdy jsou které orgány aktivní, trávicí problémy, prvek kov, pět elementů, zahřívající koření

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?