Rýžovar

14
2

Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...
27
7

Jáhlová kaše s pečenou řepou a černou čočkou

Když se kouknete na ingredience asi nebudete mít chuť se do toho receptu pustit. Jedna porce a tolik věcí! Ale bez práce nejsou koláče a tahle kaše je fakt...
14

Fritézy, multifunkční tlakové hrnce a rýžovary nově na e-shopu Traminal

E-shop Traminal přináší skvělou zprávu! Nově do své nabídky zařadil horkovzdušné fritézy, multifunkční tlakové hrnce a rýžovary – moderní kuchyňské spotřeb...

Tuřín s červenou rýží a bílými fazolemi

Tuřín je zelenina doslova nabitá vitamíny a minerály a má blahodárné účinky na naše trávení. Zkuste ho třeba v tomto lahodném, voňavém a přirozeně bezlepko...

Houbové congee

Kaše jsou jednoduché, dají se obměňovat do nekonečna, mohou být tedy pokaždé jiné a člověka nikdy nemůžou omrzet. Pokud patříte mezi milovníky hub, nenecht...
22
34

Rýžovar

Často mi píšete o informace, jaký že používám rýžovar. Vše jsem pro vás tedy shrnula a přináším zprávu o přístroji, který používám a o tom, jak jsem ho vyb...