Sójové výrobky
19
1
Jak konzumovat a používat v kuchyni tempeh a tofu
Tofu a tempeh jsou plné bílkovin, lehce stravitelné a nenadýmavé zdroje bílkovin, které lze v kuchyni ihned použít. Jak je konzumovat a používat v kuchyni?...
27
Typické chyby při veganské a vegetariánské stravě
Jíst vegansky ještě neznamená jíst zdravě. Když vyřadíme ze stravy živočišné produkty, automaticky to neznamená, že jíme dobře. I na veganské a vegetariáns...
Jogurty
klub
2
12
Luxusní sójový jogurt ze 2 ingrediencí – lepší než kupovaný
Pro zpestření si ráda dávám Sojade jogurt, ale jeho cena mě odrazuje. Tento domácí jogurt je ještě mnohem lepší než Sojade a vyjde vás zhruba na nějakých 1...
55
5
Je tofu zdravé? Sója a její rizika.
Je tofu zdravé nebo nebezpečné, protože není fermentované? A co tempeh, misso pasta nebo sójová omáčka? Můžeme je jíst, aniž bychom si ublížili? Kolik je z...
27
4
Připadala jsem si jako zombie, ale stačil týden, aby mi bylo lépe, Beáta (59 let)
Beáta se narodila s vrozenými vadami kyčlí, zad a malým vzrůstem. K permanentním bolestem a chození o berlích se se přidalo revma a uzlíky na štítné žláze....
klub
26
161
Sója pod lupou: ano nebo ne?
Jsou sojové výrobky hrozbou pro naši štítnou žlázu a hormony? Mohou je jíst děti? A v jaké podobě a kolik, aby neškodily, ale pomáhaly? Sója se používá při...