Veganství
Zdravé recepty
klub
Košíček Červené Karkulky
Tyto červené košíčky potěší nejen oko, ale i chuťové pohárky – ideální pro slavnostní chvíle, oslavy nebo kdykoli chcete své hosty hýčkat a překvapit něčím...
14
2
Korejský Goguma bap
Jednoduchý a přitom lahodný recept inspirovaný korejskou kuchyní. Vyzkoušejte a uvidíte, že díky vynikající zálivce i obyčejná rýže s batátem bude mít neuv...
18
18
Apple chutney – jablečné čatní
Jednoduché, rychlé, sladké, slané i pikantní. Pro milovníky indické kuchyně důležitý doplněk. Toto lahodné jablečné chutney vás uhrane – zkuste náš recept!...
108
20
Tradiční strava našich předků
Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
51
59
Cizrna na houbách
Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!
57
17
Jablečné mousse se skořicí
Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...
45
116
Farinata di ceci se zeleninou
Farinata di ceci je autentická a originální italská street food pochoutka. Vždycky výborná a obohacená o letní zeleninku.
klub
14
6
Jablečná náplň do štrúdlu
Tradiční česká jablíčková náplň do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.
klub
26
Jak nahradit v receptech vejce
Nejčastějším problémem při přechodu na rostlinnou stravu je právě vejce. Čím ho nahradit v buchtách, palačinkách a karbanátcích? Jak udělat míchaná vajíčka...
17
12
Domácí houbové koření z bedly
Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...
9
24
Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky
Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...
14
2
Beluga na švestkách
Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.