- 50 g mouky T1 nebo pšeničné celozrnné polohrubé mouky
- 1/2 lžičky rýžového octa
- voda podle potřeby
- olej na smažení
Jak připravit japonskou posypku Tenkasu
- Z prvních tří ingrediencí vymíchejte těstíčko jako na tempuru.
- V pánvi rozehřejte olej a lžičkou do něj kapejte těstíčko.
- Smažte, dokud drobky nedosáhnou pěkné oranžové barvy (v japonštině se používá výraz „liščí barva“) a nechte je vychladnout na savém kuchyňském papíře.
Praktické
- Pokud se stane, že do oleje kápne více těstíčka, nic se neděje, po vychladnutí je prsty rozdrobte.
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Buďte první, kdo napíše komentář