- 50 g mouky T1 nebo pšeničné celozrnné polohrubé mouky
- 1/2 lžičky rýžového octa
- voda podle potřeby
- olej na smažení
Jak připravit japonskou posypku Tenkasu
- Z prvních tří ingrediencí vymíchejte těstíčko jako na tempuru.
- V pánvi rozehřejte olej a lžičkou do něj kapejte těstíčko.
- Smažte, dokud drobky nedosáhnou pěkné oranžové barvy (v japonštině se používá výraz „liščí barva“) a nechte je vychladnout na savém kuchyňském papíře.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Pokud se stane, že do oleje kápne více těstíčka, nic se neděje, po vychladnutí je prsty rozdrobte.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !




Buďte první, kdo napíše komentář