PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?
Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.
Dalším příspěvkem v seriálu o tradičních kuchyních světa bude tento díl o blízkovýchodní kuchyni. Dozvíte se ledacos o židovské a arabské stravě, ale i o moderních fastfoodových variantách.
Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.
Ivi, určitě nechceme, abyste se dostávali do stresu 🙏 Každý může jít svým tempem, podle svých potřeb a situace. Materiály jsou přístupné až do konce roku, takže vše můžete postupně procházet podle sebe, není to o zvládnutí, spíše o učení se novému, inspiraci, nasávání informací, společné podpoře, která je moc důležitá. Nevím, jakou máte zkušenost s vařením přímo podle našich receptů, ale věřím, že si pochutnávat budete. S rodinou je potřeba promluvit, aby počítali s tím, že procházíte kurzem a že na nějaký čas budete potřebovat jejich spolupráci ohledně vaření a jídla. Navíc nemusíte celý den vařit přesně jen podle zásad, klidně začít snídaněmi nebo večeřemi a ono se to postupně bude vinout jako klubíčko ❤️
Dobrý den, Kateřinko, jakou máte zkušenost s naším stravováním? U HIT je důležité, aby se stravou zregenerovalo střevo, tj. vynechat dráždivé potraviny, ze začátku i kvašené, na čas vypustit lepek a kasein, jídlo mít co nejčerstvější, tj. ideálně neohřívat tepelně upravenou zeleninu. Dále je potřeba zhodnotit faktory, které k HIT vedly, často za tím stojí i psychika (stres, nadměrné emoce), které oslabují trávení. Posílám vám k tomu nějaké materiály: https://www.jimejinak.cz/histaminova-intolerance-zvladnete-ji-krok-za-krokem/. Takže bych to brala jako cestu, v kurzu můžete načerpat nové informace, inspiraci, mile rádi vás podpoříme, ale je to i o tom, abyste na sebe nekladla tlak a stresy.
Buďte první, kdo napíše komentář