Domů > Magazín > Blog

Jaro už začalo

Biologické jaro už je opravdu dávno v běhu. Začíná totiž v půlce února a je moudré ho vzít v potaz i co se úprav jídelníčku týče. Vše, co jsme psali o jaru, žlučníku a jarní únavě vloni a předloni, platí i letos.

Sedmikráskami můžeme ozdobit polévku či salát

Mrkněte pro inspiraci na vyloženě jarní jídelníček a začněte se usmívat. A jestli  vám děti moc nechtějí jíst nebo dokonce marodí, tak si přečtěte proč

Sluníčko už je na cestě k nám, všechno pokvete, budeme se mít zase o fous lépe :-)

Hezké jaro přejí Eva a Helena

PS: Víte už jak na zdravé cukroví?

My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Doporučuji opět poslechnout pořad Biolenka na Českém rozhlase České Budějovice z 12. 3. 2012. Tentokrát tam mluvil pan doktor Jonáš o mýtech ve stravě. Hlavně mě zaujala informace o vápníku, že je v každé potravině, takže nepotřebujeme mléko a mléčné výrobky. A také informace o hlenu http://www.rozhlas.cz/cb/porady/_porad/100269.

Ukázat další komentáře